طرز تهیه ترشی خیار فلفل خانگی | ساده، تند و خوشمزه

طرز تهیه ترشی خیار فلفل خانگی

طرز تهیه ترشی خیار فلفل خانگی | ساده، تند و خوشمزه

ترشی خیار فلفل یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌های خانگیه که با ترکیب خیارهای ترد و فلفل‌های تند خردشده درست میشه. این ترشی به خاطر طعم تند و عطر نعنا، خیلی سریع آماده میشه و همراه فوق‌العاده‌ای برای غذاهای ایرانی به حساب میاد. اگه دنبال یه ترشی ساده، سالم و متفاوت هستید، ترشی خیار فلفل خانگی دقیقا همون چیزیه که باید امتحان کنید.

چرا ترشی خیار فلفل محبوبه؟

  • آماده‌سازی سریع و راحت داره.
  • ترکیب تندی و تازگی، غذا رو خوشمزه‌تر می‌کنه.
  • ظاهر ریز و رنگی اون میز غذا رو زیباتر می‌کنه.
  • بدون مواد اضافی درست میشه و خیلی سالمه.

مواد اولیه لازم برای ترشی خیار فلفل خانگی

ماده اولیهمقدار پیشنهادی
خیار قلمی تازه۵۰۰ گرم
فلفل سبز یا قرمز تند۵ تا ۶ عدد
سرکه سفید۳ لیوان
آب۱ لیوان
نمک۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک۲ قاشق غذاخوری
ادویه ترشی (سیاه‌دانه و تخم گشنیز)۱ قاشق غذاخوری
مواد اولیه لازم برای ترشی خیار فلفل خانگی

برای عطر بهتر ترشی خیار فلفل از نعنا خشک مرغوب استفاده کنید

طرز تهیه ترشی خیار فلفل خانگی

مرحله ۱: خرد کردن مواد

خیار و فلفل تند رو به صورت نگینی ریز خرد کنید. بهتره دونه‌های فلفل رو جدا نکنید تا طعم تند بیشتری بده.

خیار و فلفل تند رو به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله ۲: آماده‌سازی محلول ترشی

سرکه و آب رو با هم بجوشونید. وقتی داغ شد، نمک رو اضافه کنید تا کامل حل بشه.

مرحله ۳: چیدن مواد در شیشه

داخل شیشه تمیز و خشک، خیار و فلفل رو بریزید. بین لایه‌ها کمی نعنا خشک و ادویه ترشی (سیاه‌دانه و تخم گشنیز) اضافه کنید.

داخل شیشه تمیز و خشک، خیار و فلفل رو بریزید. بین لایه‌ها کمی نعنا خشک و ادویه ترشی (سیاه‌دانه و تخم گشنیز) اضافه کنید.

مرحله ۴: ریختن محلول داغ

محلول داغ سرکه رو روی مواد بریزید تا همه چیز کامل پوشیده بشه. در شیشه رو محکم ببندید.

مرحله ۵: استراحت

شیشه رو در جای خنک و تاریک بگذارید. ترشی بعد از ۷ تا ۱۰ روز آماده خوردنه.

فوت‌وفن‌های طلایی ترشی خیار فلفل

  • هرچه خیار ریزتر باشه، ترشی تردتر میشه.
  • استفاده از نعنا خشک عطر خاصی به ترشی میده.
  • می‌تونید برای طعم قوی‌تر کمی فلفل قرمز خشک هم اضافه کنید.
  • شیشه ترشی باید کاملا خشک باشه تا کپک نزنه.

خواص ترشی خیار فلفل

  • خیار باعث آبرسانی به بدن میشه.
  • فلفل تند سوخت‌وساز بدن رو بالا می‌بره.
  • سرکه هضم غذا رو راحت‌تر می‌کنه.
  • نعنا خاصیت آرام‌بخشی و ضدنفخ داره.
جوجه کباب یا کوبیده وقتی با ترشی خیار فلفل سرو بشه، طعم متفاوت و جذابی پیدا می‌کنه.

تفاوت طعم ترشی خانگی رو با ادویه‌ ی مخصصوص ترشی برمن فود تجربه کنید

ترشی خیار فلفل در کنار چه غذاهایی خوشمزه‌ تر است؟

ترشی خیار فلفل خانگی به خاطر طعم تند و تردی که داره، کنار خیلی از غذاها فوق‌العاده میشه. این ترشی می‌تونه مزه اصلی غذا رو تکمیل کنه و به سفره رنگ و عطر بیشتری بده.

  • انواع ساندویچ‌ها: چه ساندویچ مرغ، چه کتلت و چه همبرگر خانگی، ترشی خیار فلفل بهترین همراهشه. تندی و عطر نعنا طعم ساندویچ رو دو برابر خوشمزه می‌کنه.
  • غذاهای برنجی: کنارش زرشک‌پلو با مرغ یا باقالی‌پلو با ماهیچه سرو کنید تا طعم غذا بالانس بشه.
  • خورشت‌های ایرانی: کنار خورشت قورمه‌سبزی یا قیمه، این ترشی باعث میشه غذا خوشمزه‌تر و هیجان‌انگیزتر بشه.
  • غذاهای سرخ‌کردنی: کتلت سیب‌زمینی، شنیسل مرغ یا فلافل با ترشی خیار فلفل عالی میشه.
  • کباب‌ها: جوجه کباب یا کوبیده وقتی با ترشی خیار فلفل سرو بشه، طعم متفاوت و جذابی پیدا می‌کنه.
  • سالادهای سرد: حتی میشه مقدار کمی از این ترشی رو داخل سالاد سرد ماکارونی یا سالاد کلم استفاده کرد تا مزه تند و خوشبو بهش بده.

جمع‌بندی

طرز تهیه ترشی خیار فلفل خانگی خیلی ساده و سریع انجام میشه. با ترکیب خیار و فلفل نگینی ریز، کمی نعنا و ادویه، میشه یه ترشی متفاوت و خوشمزه درست کرد که رنگ و عطر خاصی به سفره ایرانی میده.

چه ساندویچ مرغ، چه کتلت و چه همبرگر خانگی، ترشی خیار فلفل بهترین همراهشه

ترشی گردو خانگی | طرز تهیه | خواص | انواع و بهترین روش نگهداری

سوالات متداول

۱. میشه ترشی خیار فلفل رو بدون نعنا درست کرد؟
بله، اما نعنا طعم و عطر خاصی به ترشی میده.

۲. آیا میشه سرکه قرمز استفاده کرد؟
بله، اما ظاهر ترشی با سرکه سفید شفاف‌تر میشه.

۳. ترشی بعد از چند روز آماده است؟
حداقل ۷ روز بعد میشه مصرفش کرد. هرچه بیشتر بمونه، خوش‌طعم‌تر میشه.

۴. ماندگاری این ترشی چقدره؟
اگه در جای خنک نگهداری بشه تا یک سال سالم می‌مونه.

۵. اگه تندی ترشی زیاد شد، چطور کمترش کنیم؟
می‌تونید مقدار خیار رو بیشتر کنید یا کمی هویج رنده شده اضافه کنید تا تندی کمتر بشه.

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه ترشی میوه‌ ای | ترشی خوش رنگ و خوشمزه
  2. ۷ نکته طلایی برای جلوگیری از کپک زدن ترشی‌ های خانگی
  3. طرز تهیه ترشی بامیه | کاربرد این ترشی در کنار غذاهای گوشتی
  4. ترشی پیاز خانگی | خواص فواید علمی روش تهیه نکات نگهداری و کاربرد ها
  5. طرز تهیه کیمچی ترب (Kkakdugi کره‌ای) در خانه | دستور اصلی و نکات مهم

این آموزش را دوست داشتید؟
لایک:
نظر شما:
بوکمارک:
اشتراک گذاری:
پر بحث‌ترین مطالب
عضویت در خبرنامه

اولین نفری باش که از تخفیف‌ها، آموزش‌ها و تازه‌ترین مطالب باخبر می‌شی. فقط کافیه ایمیلت رو وارد کنی!

شما می‌توانید به راحتی با استفاده از شبکه های اجتماعی خود، این آموزش ها و مقالات را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
اشتراک گذاری:

آخرین مقالات سایت

آخرین آموزش غذاهای سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی آموزش ها: