طرز تهیه دمنوش انار با دارچین برای زمستان

طرز تهیه دمنوش انار با دارچین برای زمستان

طرز تهیه دمنوش انار با دارچین برای زمستان

زمستون که از راه می‌رسه، هوا سرد میشه، آدم دلش فقط یه چیز می‌خواد: یه لیوان نوشیدنی گرم و خوش‌بو که از درون گرمش کنه. یکی از بهترین انتخاب‌ها برای این فصل سرد، دمنوش انار با دارچینه. ترکیب ترشی ملایم انار با عطر گرم دارچین یه طعم فوق‌العاده می‌سازه که هم خوشمزه‌ست، هم خاصیت درمانی داره. توی این مطلب قراره با هم طرز تهیه دمنوش انار با دارچین برای زمستان رو یاد بگیریم و بهت بگم چرا این دمنوش یکی از بهترین انتخاب‌ها برای روزهای سرد ساله.

خواص دمنوش انار با دارچین

قبل از اینکه بریم سراغ طرز تهیه، بد نیست بدونی این دمنوش پرخاصیت چه فوایدی داره:

  • تقویت سیستم ایمنی بدن به خاطر ویتامین C بالا
  • کاهش التهاب و دردهای بدن
  • کمک به تنظیم فشار خون
  • کاهش استرس و اضطراب با عطر طبیعی دارچین
  • پاکسازی پوست و سم‌زدایی از بدن

مواد لازم

مواد اولیهمقدار
دانه انار تازه۱ لیوان
چوب دارچین۲ تکه کوچک
آب جوش۲ لیوان
عسل طبیعی۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
آب انار طبیعینصف لیوان
چند برگ نعناع تازه یا خشکبرای عطر بیشتر
نکات طلایی برای تهیه دمنوش انار و دارچین

برای یاد گرفتن طرز تهیه دمنوش‌ها و نوشیدنی‌های فصلی، به وبلاگ برمن فود سر بزن.

طرز تهیه دمنوش انار با دارچین برای زمستان

مرحله ۱: آماده کردن انار

دونه‌های انار رو از پوست جدا کن. سعی کن از انارهای ترش یا ملس استفاده کنی تا طعم دمنوشت خاص‌تر بشه.

مرحله ۲: جوشاندن دارچین و انار

توی یه قوری یا قابلمه کوچیک، آب جوش، دونه‌های انار و چوب دارچین رو با هم بریز. حرارت رو ملایم کن و اجازه بده حدود ۱۵ دقیقه بجوشه تا رنگ آب قرمز بشه و عطر دارچین بلند بشه.

مرحله ۳: اضافه کردن آب انار

حالا آب انار طبیعی رو اضافه کن و بذار ۵ دقیقه دیگه بجوشه. این کار باعث میشه رنگ و طعم دمنوش غلیظ‌تر بشه.

مرحله ۴: صاف کردن دمنوش

دمنوش رو از صافی رد کن تا دونه‌ها جدا بشن و مایع صاف و خوشرنگی به دست بیاد.

مرحله ۵: شیرین کردن طبیعی

در آخر، وقتی کمی از حرارت افتاد، عسل رو اضافه کن (نباید در آب داغ بریزی چون خاصیتش از بین می‌ره). می‌تونی چند برگ نعناع هم بندازی تا طعمش خنک و دل‌پذیرتر بشه.

خواص ترکیب انار و دارچین در طب سنتی

اگه دنبال ایده‌های خوشمزه و سالم برای زمستون هستی، مقالات جدید برمن فود رو بخون.

نکات طلایی برای تهیه دمنوش انار و دارچین

  • اگه طعم ترش دوست داری، از انار ترش یا کمی آب‌لیمو استفاده کن.
  • برای عطر بیشتر می‌تونی چند دانه هل یا یک تکه زنجبیل تازه هم اضافه کنی.
  • بهتره دمنوش تازه مصرف بشه چون بعد از چند ساعت طعمش تغییر می‌کنه.
  • می‌تونی همین ترکیب رو خنک هم بنوشی، به عنوان نوشیدنی تابستانی سالم.

خواص ترکیب انار و دارچین در طب سنتی

در طب سنتی گفته میشه انار باعث تصفیه خون و دارچین باعث گرم شدن طبع بدنه. این ترکیب هم طبع رو متعادل می‌کنه، هم برای افرادی که سردی مزاج دارن فوق‌العاده‌ست. نوشیدن این دمنوش بعد از غذا به هضم بهتر کمک می‌کنه و برای پیشگیری از سرماخوردگی هم عالیه.

جدول ارزش غذایی تقریبی (در هر فنجان)

ماده مغذیمقدار
کالری۵۰
ویتامین C۱۰ میلی‌گرم
آنتی‌اکسیدان‌هابسیار بالا
قند طبیعیحدود ۶ گرم
فیبر محلولکم
آهن و فولاتمقدار جزئی
دمنوش سیب،پرتقال،دارچین،انار ، بادیان

در وبلاگ برمن فود یاد بگیر چطور با ادویه‌های طبیعی مثل دارچین، زنجبیل و زعفران، نوشیدنی‌های حرفه‌ای درست کنی.

سوالات متداول

آیا میشه از پودر دارچین استفاده کرد؟

بله، ولی چوب دارچین بهتره چون دمنوش رو زلال‌تر می‌کنه و عطر طبیعی‌تری داره.

دمنوش انار با دارچین برای دیابتی‌ها مناسبه؟

بله، اگر بدون عسل یا با مقدار خیلی کم مصرف بشه، مشکلی نداره.

میشه دمنوش رو سرد هم نوشید؟

بله، دمنوش انار با دارچین برای تابستون هم عالیه، فقط باید بذاری خنک بشه و کمی یخ بهش اضافه کنی.

کانال تلگرام برمن فود

نتیجه گیری

طرز تهیه دمنوش انار با دارچین برای زمستان نه فقط یه نوشیدنی خوشمزه، بلکه یه راه ساده برای تقویت بدن توی روزهای سرد ساله. عطر دارچین، رنگ قرمز دلبر انار و طعم ملایم عسل یه ترکیب رویایی می‌سازن که هر بار خوردنش مثل یه آغوش گرم زمستونیه.

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه شربت ضد سرفه خانگی | دستور 8 شربت مقوی
  2. همه چیز درباره چای ترش | از فواید شگفت‌ انگیز تا عوارض احتمالی
  3. طرز تهیه چای کرک | دستور کامل و حرفه ای نوشیدنی عربی خوش عطر
این آموزش را دوست داشتید؟
لایک:
نظر شما:
بوکمارک:
اشتراک گذاری:
پر بحث‌ترین مطالب
عضویت در خبرنامه

اولین نفری باش که از تخفیف‌ها، آموزش‌ها و تازه‌ترین مطالب باخبر می‌شی. فقط کافیه ایمیلت رو وارد کنی!

شما می‌توانید به راحتی با استفاده از شبکه های اجتماعی خود، این آموزش ها و مقالات را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
اشتراک گذاری:

آخرین مقالات سایت

آخرین آموزش غذاهای سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی آموزش ها: